De rijschool in Dordrecht waar jij jouw rijbewijs in no time binnenhaalt

Wil je zo snel mogelijk de weg op? En wil je lessen bij de beste rijschool van Dordrecht en omstreken, waar je zonder wachtlijst direct in de auto kunt stappen op weg naar jouw rijbewijs? Dan ben je bij rijschool AIR aan het juiste adres.

Wij bieden jou wat jij nodig hebt

De lessen die wij jou bieden zijn van de hoogste kwaliteit en onze deskundigheid, maakt het jou mogelijk jouw rijbewijs zo snel mogelijk binnen te slepen. Je kunt gelijk achter het stuur tijdens een gratis proefles, waarna wij je direct kunnen voorzien van een persoonlijk advies omtrent het lespakket dat het best bij jou past. Binnen onze rijschool zijn maar liefst drie gediplomeerde instructeurs actief met jarenlange ervaring. Hierdoor ben je er altijd van verzekerd dat jouw rijinstructeur op de momenten beschikbaar is die jou goed uitkomen en alle tijd neemt die voor jou nodig is om te slagen.

Op weg met het beste materiaal

Wij willen ervoor zorgen dat alle omstandigheden optimaal zijn ingericht om jou succesvol op weg te helpen. Daarom rijden wij enkel rond in nieuwe lesauto’s, die ten alle tijden goed onderhouden zijn. Zit jij binnenkort ook achter het stuur van een Volkswagen Golf 7?

Met een goed gevoel de weg op

Onze rijschool in Dordrecht is van alle markten thuis. Iedereen kan bij ons rekenen op een goede sfeer tijdens het lessen. Of je nu jong, oud, uitbundig of juist wat verlegen bent, wij weten ons ten alle tijden te verplaatsen in onze leerlingen. Zo zorgen we ervoor dat je altijd met vertrouwen de auto instapt. Dit geeft jou een veilig gevoel, zodat je rustig kunt lessen en dat komt op zijn beurt ook de verkeersveiligheid weer ten goede.

Een aantrekkelijk aanbod voor iedereen

Buiten het feit dat we je graag zo snel mogelijk laten slagen, streven we hierbij altijd de scherpst mogelijke prijs-kwaliteitverhouding na. Dit is de reden dat je bij ons kunt kiezen uit diverse voordelige lespakketten. Zo kun je kiezen uit pakketten van een vaste hoeveelheid lessen, in combinatie met een examen. Een dergelijk pakket met 30 lessen is al beschikbaar voor nog geen €1199,-. Indien nodig bieden wij ook herkansings- of overstap-pakketten aan. Wanneer je er liever wat meer vaart achter zet, is één van de spoedpakketten, zoals het 10-daagse spoedpakket, misschien meer iets voor jou. Het is bij ons mogelijk te betalen in termijnen. Natuurlijk kun je ook lessen zonder te kiezen voor een pakket en elke les afzonderlijk afrekenen.

Velen gingen jou voor op weg naar hun rijbewijs. Wil jij aansluiten in het rijtje leerlingen die bij ons slaagden? Neem dan snel contact met ons op. Wij zijn dé rijschool van Dordrecht en omstreken die ook voor jou de juiste route naar succes weet.

Proefles aanvragen